Τηλέφωνο: 2310 222 607

Καθαρισμός προσώπου

Καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός είναι μία κλασική θεραπεία αισθητικής η οποία είναι απαραίτητη για κάθε τύπο δέρματος, για άνδρες και γυναίκες και για όλες τις ηλικίες.
Η υπερβολική έκκριση σμήγματος δημιουργεί, τα γνωστά σε όλους μας, μαύρα στίγματα που εντοπίζονται σε όλες σχεδόν τις περιοχές του προσώπου. Στην επιδερμίδα μας συγκεντρώνονται ρύποι από το περιβάλλον και άλλες τοξικές ουσίες από το εσωτερικό των κυττάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φράσσονται οι πόροι του δέρματος, το οποίο δεν μπορεί πλέον να οξυγονωθεί και να ενυδατωθεί σωστά. Άρα είναι απαραίτητη διαδικασία η διάνοιξη των πόρων. Ο καθαρισμός στοχεύει ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Στο Tsolaki Beauty Center με την χρήση ειδικού ενζυμικού peeling, την βοήθεια της δερμοαπόξεσης με διαμάντι, της σπάτουλας υπέρηχων 3 γενιάς, κατάλληλων βιοτεχνολογικών καλλυντικών προϊόντων, των υπερήχων, των υψισύχνων αλλά και με τον σωστό χειρισμό από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, οι πόροι διανοίγονται, το δέρμα αναπνέει και επιτυγχάνεται η σωστή δίοδος των προϊόντων ενυδάτωσης, σύσφιξης και ανάπλασης του δέρματος. Καθαρίζει τους πόρους από το σμήγμα σε βάθος και παράλληλα επαναφέρει την επιδερμίδα στα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης. Η θεραπεία του καθαρισμού βοηθάει το δέρμα να αναπνέει οπότε και να λειτουργεί σωστά και έτσι επιτρέπει τη μέγιστη δράση των προϊόντων περιποίησης.

Πρωτόκολλο καθαρισμού

 • Ντεμακιγιάζ
 • Τονωτική λοσιόν
 • Απολέπιση με διαμαντοδερμαπόξεση, σπάτουλα υπερήχων, ενζυμικό peeling ή AHA
 • Εξαγωγή σμίγματος
 • Διάνοιξη κλειστών φαγεσόρων
 • Massage με αιθέρια έλαια
 • Εφαρμογή υψίσυχνου ρεύματος για αποστείρωση.
 • Εφαρμογή υπερήχων με βιταμίνη C και Α,για ενυδάτωση ,ανάπλαση και σύσφιγξη.
 • Εφαρμογή μάσκας (ανάλογα με τον τύπο δέρματος)
 • Ενυδατική και αντηλιακή κρέμα
 • Απαλό μακιγιάζ

Το τελικό αποτέλεσμα είναι φωτεινό πρόσωπο χωρίς ερεθισμούς. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα και η φροντίδα μετά τον καθαρισμό διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του κάθε δέρματος. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος κάθε 2 με 4 μήνες.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

 • Φλεγμονώδης ακμή
 • Έντονη διάχυτη Ευρυαγγεία

Συχνές Ερωτήσεις

Πονάει ο καθαρισμός προσώπου;

Το Tsolaki Beauty Center διαθέτει σύγχρονες τεχνικές, ειδικά καλλυντικά και μηχανήματα όπως το μηχάνημα της δερμοαπόξεσης καθώς και την σπάτουλα υπερήχων που κάνουν τον καθαρισμό του προσώπου μας ανώδυνα χωρίς να προκαλέσουν κανέναν ερεθισμό.

Κάθε πότε μπορώ να κάνω καθαρισμο;

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος από κάθε μήνα εώς κάθε έξι μήνες.

Τα στάδια του καθαρισμού στο Tsolaki Beauty Center

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία  μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.  Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).
Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς  παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα μας, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα.
Το Tsolaki Beauty Center διαθέτει μία νέα μη επεμβατική περιποίηση αναζωογόνησης και ανανέωσης χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό, την σπάτουλα υπερήχων, που συνδυάζει την τεχνολογία της μικρο-δερμοαπόξεσης και των υπερήχων. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος. Βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος που φράζουν τους πόρους του δέρματος. Θεαματική βελτίωση σε δέρματα με λεκέδες, ουλές ακμής, θαμπό – άτονο δέρμα λόγω ορμονικών διαταραχών.
Με την βοήθεια των υπερήχων που διαθέτει ενισχύει την διείσδυση των δραστικών ουσιών των καλλυντικών που εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση. Κατάλληλη περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος σε γυναίκες και άντρες για ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό, λείο, σφριγηλό και νεανικό.
Πλεονεκτήματα:
Απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων
Απόλυτη ενυδάτωση δέρματος
Καλύτερη διείσδυση προϊόντων
Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του λεμφικού συστήματος
Αύξηση μεταβολισμού.
Ανώδυνη και αποτελεσματική
Το δέρμα δεν είναι μία απλή προστατευτική ασπίδα. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά λειτουργικά όργανα.
Στο Tsolaki Beauty Center αφού αφαιρεθούν με τον καθαρισμό οι ρύποι και η περίσσεια σμήγματος που φράσσουν τους πόρους και σκουραίνουν την επιδερμίδα σας το δέρμα σας απομένει δροσερό καθαρό και έτοιμο να απορροφήσει τα ευεργετικά συστατικά των βιοτεχνολογικών καλλυντικών που εφαρμόζουμε. Ανάμεσα στις επιλογές που δίνονται είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί λύση και στο δικό σας πρόβλημα.
Κάθε ανάγκη του δέρματός σας αντιμετωπίζεται με το αντίστοιχο και ειδικά σχεδιασμένο βιοτεχνολογικό προϊόν υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας, με άμεση απορροφητικότητα, απαλή υφή και ευχάριστο άρωμα, που ενδυναμώνουν το δερματικό ιστό επαναφέρουν την ομαλή λειτουργία και τελικά επαναπροσδιορίζουν την νεότητά του.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας