Τηλέφωνο: 2310 222 607

Αποτρίχωση

Laser Αποτρίχωσης 3 wave 3D

Πρωτοποριακό σύστημα αποτρίχωσης τρία σε ένα που συνδυάζει ταυτόχρονα τα πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος laser σε μία κεφαλή που διατηρείται συνεχώς παγωμένη και είναι για όλους τους τύπους δέρματος.

Απαλλαγείτε άμεσα από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το υπερσύγχρονο, αναγνωρισμένο Laser τελευταίας γενιάς, με 3 Ενέργειες, 3 Laser μαζί σε μία Κεφαλή.

Το νέο laser τελευταίας τεχνολογίας 3D όπου συνεργούν τα 3 πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος Laser:
Alexandrite 755nm το οποίο παρέχει την μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας,ιδανική για λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες.
Diode 808nm το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση σε χοντρές και σκούρες τρίχες με υψηλή ενέργεια.
Νd-Yag 1064nm το οποίο παρέχει την πιό βαθειά διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, ιδανική για τους πιό σκούρους φωτότυπους δέρματος, ακόμα και μαυρισμένα δέρμα.
Το Laser 3 wave προσφέρει την ασφαλέστερη, αξιόπιστη, ταχύτερη, οριστική και πιο ανώδυνη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης με ζαφείρι δίνοντας την δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας παγώματος, μειώνοντας έτσι στο μισό τον χρόνο εφαρμογής, αποτρέπει τον κίνδυνο εγκαυμάτων κάνοντας την θεραπεία ανώδυνη γιατί ο συνδυασμός ενέργειας και θερμότητας καταστρέφει τον ιστό των ωοθυλακίων της τρίχας χωρίς να βλάπτει το δέρμα γύρω από αυτά και τους ιστούς.

Εχουμε οριστικό αποτέλεσμα σε σκούρες και ανοιχτόχρωμες τρίχες, ασφαλή και ανώδυνη εφαρμογή (χωρίς αναισθητικές κρέμες) σε όλους τους φωτότυπους, ανοικτόχρωμα και σκούρα δέρματα, ακόμα και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα, κάτι που δεν γίνεται με άλλες μεθόδους! Τούτο οφείλεται στον συνδυασμό των 3 πιο αποτελεσματικών μήκων κύματος που το καθένα στοχεύει σε διαφορετικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας. Είναι ιδανικό Laser για επίμονη τριχοφυία!

Επομένως ο τριπλός συνδυασμός στον ίδιο χρόνο των τριών φασμάτων ενέργειας μας δίνει το πιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στην μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους τύπους τριχοφυίας!

Κίνδυνος για περιοχές όπως η περιοχή της μασχάλης δεν υπάρχει γιατί οι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου με τίποτα δε μπορεί να φτάσει το laser καθώς πηγαίνει επιλεκτικά μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής.

Είναι ιδανικό για εφαρμογές χωρίς περιορισμούς σε σκούρο ή μαυρισμένο δέρμα, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Για ένα βελούδινο δέρμα χωρίς τρίχες και χωρίς πόνο, η λύση είναι 3D με το σύστημα SHR (μέθοδος συνεχούς κίνησης).

Ηλεκτρική αποτρίχωση

Ριζική Ανώδυνη Ηλεκτρική ΑποτρίχωσηΗ ηλεκτρική αποτρίχωση είναι η μόνη μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης που εφαρμόζεται μόνο από εξειδικευμένους αισθητικούς.

Στο Tsolaki Beauty Center η ηλεκτρική αποτρίχωση εφαρμόζεται με το υπερσύγχρονο μηχάνημα SEQUENTIUM από εξειδικευμένη αισθητικό κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Η πολύ λεπτή βελόνα μιας χρήσης εισάγεται απαλά σε όλο το μήκος του θύλακα μέχρι την θηλή. Το Sequentium στο σύστημα Sequentiel που χρησιμοποιεί διαδοχικές αυξομειώσεις στην ένταση και στο χρόνο του ρεύματος, αποτελεί μία δοκιμασμένη μέθοδο για ασύγκριτα αποτελέσματα, μόνιμα, γρήγορα και ανώδυνα. Ένα ασθενές και σύντομο ρεύμα διοχετεύεται κατά μήκος της βελόνας, ώστε να καταστρέψει την θηλή της τρίχας η οποία δεν ξαναεμφανίζεται. Συστήνεται για μεμονωμένα σημεία όπου υπάρχουν σποραδικά τρίχες ή όταν είναι λευκές και δεν ανταποκρίνονται με άλλες σύγχρονες μεθόδους. Ο αριθμός των θεραπειών για να έχουμε ένα μόνιμο αποτέλεσμα εξαρτάται από: 1) Την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία 2) Την πυκνότητα των τριχών 3) Το πάχος της τρίχας.

ilektriki apotrixosi

Έχετε κάποια ερώτηση;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας