Τηλέφωνο: 2310 222 607

Αντιγήρανση

Θεραπείες Αντιγήρανσης

Στην σύγχρονη κοινωνία η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Άντρες και γυναίκες προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να διατηρήσουν την νεανική εμφάνισή τους. Εντούτοις, η γήρανση έρχεται αμείλικτα. Η λέξη αντιγήρανση που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο αποτελεί πλέον βασικό θέμα συζήτησης.
Tο Tsolaki Beauty Center εφαρμόζει μία πλειάδα σύγχρονων μέσων για την αντιμετώπιση της πρόκλησης που λέγεται αντιγήρανση. Αυτά τα σύγχρονα μέσα αποτελούν την αντιγήρανση «χωρίς νυστέρι».

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αντιγήρανσης:

Το πρόσωπο είναι εκτεθειμένο στις περιβαλλοντικές συνθήκες, στον ήλιο, τον αέρα και τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος.

Εκτός, λοιπόν, από την ενδογενή γήρανση, στην οποία φυσιολογικά υπόκειται, υφίσταται και μεγάλη επίδραση από τις ηλιακές ακτίνες (φωτογήρανση) και από τις τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται (χημειογήρανση).

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γήρανσης του δέρματος είναι οι ρυτίδες, οι δυσχρωμικές αλλοιώσεις (κυρίως η ανάπτυξη κηλίδων πιο σκούρων ή πιο ανοικτών από το δέρμα ) η απώλεια της υγρασίας του δέρματος και της ελαστικότητας, η κιτρινωπή χροιά με το πέρασμα του χρόνου, η πάχυνση και οι ευρυαγγείες. Σιγά – σιγά μπορεί να υπάρξουν σοβαρότατες συνέπειες όπως οι ακτινικές υπερκερατώσεις και τα καρκινώματα του δέρματος.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αντιγήρανσης:

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γήρανσης του δέρματος είναι οι ρυτίδες, οι δυσχρωμικές αλλοιώσεις (κυρίως η ανάπτυξη κηλίδων πιο σκούρων ή πιο ανοικτών από το δέρμα ) η απώλεια της υγρασίας του δέρματος και της ελαστικότητας, η κιτρινωπή χροιά με το πέρασμα του χρόνου, η πάχυνση και οι ευρυαγγείες. Σιγά – σιγά μπορεί να υπάρξουν σοβαρότατες συνέπειες όπως οι ακτινικές υπερκερατώσεις και τα καρκινώματα του δέρματος.

Οι ρυτίδες διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες:
– Ρυτίδες έκφρασης: ρυτίδες που εμφανίζονται όταν γίνεται μια σύσπαση προσώπου και σχεδόν εξαφανίζονται όταν το πρόσωπο χαλαρώνει. Αυτές είναι ορατές από πολύ νωρίς, σχεδόν από τα 18 χρόνια, βαθαίνουν, δε, και γίνονται μόνιμες με την πάροδο του χρόνου και με την επίδραση των άλλων παραγόντων γήρανσης. Οι συχνότερα εμφανιζόμενες είναι οι ρυτίδες μετώπου, περιοφθαλμικές, μεσόφρυου, παρειών, λαιμού και οι ρυτίδες του καπνιστή (smokerʼs lines).
– Ρυτίδες ενδογενούς γήρανσης ή απλά γήρανσης: προκύπτουν από τη μεταβολή της υφής και των μηχανικών ιδιοτήτων του συνεκτικού ιστού, με αποτέλεσμα δέρμα ατροφικό, «σπασμένο», χαλαρό. Πρόκειται για μόνιμες ρυτίδες που αυλακώνουν το δέρμα, ειδικά μετά την ηλικία των 45.
– Ρυτίδες φωτογήρανσης: η αρχική εικόνα του φωτογηρασμένου δέρματος είναι λεπτές ρυτίδες, κυρίως σε ανοιχτόχρωμα δέρματα, που με την πάροδο του χρόνου βαθαίνουν και πληθαίνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκτεταμένες αλλαγές, έως και ρομβοειδές δέρμα, ιδίως στα πλάγια του λαιμού.

Συνήθως οι ρυτίδες είναι μεικτής προέλευσης, δηλαδή συνδυασμός των τριών παραπάνω κατηγοριών.

Θεραπείες Αντιγήρανσης

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία  μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.  Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς  παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα μας, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

 • Ξηρότητας
 • Γήρανσης
 • Ακμής
 • Υπέρχρωσης
 • Κηλίδες
 • Φθορά από έκθεση στον ήλιο

Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (diamond dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσης η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη, και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Φωτοανάπλαση

Η Φωτοανάπλαση είναι μία θεραπεία αντιγήρανσης που εφαρμόζεται στο Τsolaki Βeauty Center
Είναι ενισχυμένη ακτίνα με ευρύ φάσμα φωτός η οποία μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και ενεργεί θερμικά σε καθορισμένους ιστούς, αφήνοντας ανέπαφα το δέρμα
Υπό την επίδραση του παλμικού φωτός και των ραδιουχνοτήτων οι ινοβλάστες διεγείρονται και έτσι έχουμε αυξημένη παραγωγή σε κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό.
Κλινική μελέτη σε τμήμα δέρματος που έχει ολοκληρωθεί αγωγή έδειξε αύξηση σε κολλαγόνο 50%. Έτσι το δέρμα ξαναβρίσκει την χαμένη του πυκνότητα, αποκτά σφρίγος και λαμπερή νεανική όψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, στα χέρια και στο ντεκολτέ. Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο ΤΒC εκτελείται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζοντας όχι μόνο το θεαματικό αποτέλεσμα αλλά και την ασφαλή εφαρμογή του.
Η φωτοανάπλαση πλεονεκτεί σε πολλά σημεία έναντι άλλων θεραπειών ανάπλασης του δέρματος. Πρόκειται για εξειδικευμένη θεραπεία που αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τις πανάδες και δυσχρωμίες. Με την αφαίρεση των γεροντικών κηλίδων ( μελαχρωματικές βλάβες ) και των λεπτών ευρυαγγειών συνεισφέρουμε δραστικά στο να γυρίσουμε πίσω το ρολόι του χρόνου, δίνοντας ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα. To Laser E-LIGHT χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στα χέρια χωρίς ερεθισμούς ή ξεφλούδισμα του δέρματος.
Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη.

Σπάτουλα υπερήχων

Το Tsolaki Beauty Center διαθέτει μία νέα μη επεμβατική περιποίηση αναζωογόνησης και ανανέωσης χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό, την σπάτουλα υπερήχων, που συνδυάζει την τεχνολογία της μικρο-δερμοαπόξεσης και των υπερήχων. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος. Βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος που φράζουν τους πόρους του δέρματος. Θεαματική βελτίωση σε δέρματα με λεκέδες, ουλές ακμής, θαμπό – άτονο δέρμα λόγω ορμονικών διαταραχών.
Με την βοήθεια των υπερήχων που διαθέτει ενισχύει την διείσδυση των δραστικών ουσιών των καλλυντικών που εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση. Κατάλληλη περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος σε γυναίκες και άντρες για ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό, λείο, σφριγηλό και νεανικό.
Πλεονεκτήματα:
Απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων
Απόλυτη ενυδάτωση δέρματος
Καλύτερη διείσδυση προϊόντων
Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του λεμφικού συστήματος
Αύξηση μεταβολισμού.
Ανώδυνη και αποτελεσματική

Ραδιοσυχνότητες

Οι RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Οι ιστοί του προσώπου τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό lifting. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.
Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 10 έως 20 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας. Στόχος με την RF είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών.
Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από την ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος.
Είναι μία μέθοδος ιδανική για:
Face & Body lifting
Επιδερμική Σύσφιξη
Εξάλειψη ρυτίδων
Εξάλειψη ουλών ακμής
Κυτταρική ανανέωση
Στοχευμένη καταστροφή λιποκυττάρων
Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας
Θεραπεία ραβδώσεων
 
Το αποτέλεσμα σταθεροποιείται σε αυτό το επίπεδο για 2 με 3 χρόνια ενώ μετά το δέρμα απλά ξεκινά να γερνά από το ανανεωμένο σημείο που επετεύχθη μετά την θεραπεία. Τίποτα δεν εμποδίζει την επανάληψη της θεραπείας αυτής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μιας θεραπείας που έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό του ότι δεν αφήνει κανένα σημάδι μετά την εφαρμογή της που να μπορεί να προδώσει σε τρίτους ότι διεξήχθη.

PEELING

Peeling με οξέα :

Η θεραπεία με οξέα είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου. Η θεραπεία βελτιώνει θεαματικά την όψη του δέρματος μέσω της εφαρμογής μιγμάτων οξέων με μικρό μοριακό βάρος και μεγάλη βιο-δραστικότητα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και διορθώνει περιοχές αποχρωματισμού της, όπως είναι οι πανάδες. Το peeling έχει την δυνατότητα να απαλύνει τις ουλές από την ακμή. Οι πανάδες ή οι ουλές από ακμή, όταν εξαλειφθούν δεν επανέρχονται. Τα οξέα είναι μία ομάδα οργανικών μη τοξικών ουσιών που βρίσκονται στις τροφές, όπως τα φρούτα, φυτά (γλυκολικό οξύ, λακτικό, κιτρικό οξύ, το μηλικό οξύ, τριγυκό οξύ). Τα οξέα σε μικρές συγκεντρώσεις σπάνε τους δεσμούς των κυττάρων στην κεράτινη στοιβάδα και επιτυγχάνουν την απολέπιση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης και η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, λάμψη και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική. Η θεραπεία με AHA αποτελείται από δύο στάδια: το στάδιο προπαρασκευής, όπου οι ασθενείς προετοιμάζουν το δέρμα του προσώπου τους για την θεραπεία, εφαρμόζοντας στο σπίτι κατάλληλα σκευάσματα, και το κυρίως στάδιο της θεραπείας που πραγματοποιείται στο Tsolaki Beauty CenterΑκολουθεί απολέπιση της επιδερμίδας η οποία δεν είναι ορατή. Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα κάθε επιδερμίδας. Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη.

Phyto – peeling:

Το phyto – peeling είναι μία μέθοδος απολέπισης και άμεσης ανάπλασης του δέρματος. Το phyto – peeling χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία και γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Tsolaki Beauty Center. Εφαρμόζεται πολύ συχνά για την ανανέωση του δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο χάρη στα εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ με τη βοήθεια της εφαρμοσμένης νανοτεχνολογίας, μεγιστοποιείται η διείσδυση και η δράση τους. Το phyto – peeling αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία για ουλές ακμής, διεσταλμένους πόρους, δυσχρωμίες, πανάδες, ρυτίδες, ραβδώσεις και θαμπό δέρμα. Η συνεδρία διαρκεί από 30’ έως 1 ώρα και ο πελάτης εμφανίζει παροδική ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί σε λίγη ώρα. Ακολουθεί απολέπιση της επιδερμίδας, τις επόμενες 3 μέρες, και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Το δέρμα γίνεται υγιές, φρέσκο, λαμπερό και νεανικό. Η συχνότητα εξαρτάται από το πρόβλημα. Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη. Τα ενεργά συστατικά προέρχονται  από φυτά της θάλασσας, οργανικό πυρίτιο, χαμομήλι κ.α.

Με το phyto-peeling αντιμετωπίζονται περιπτώσεις όπως:

 • Αυξημένη σμηγματόρροια
 • Φλεγμονώδης ακμή και δέρμα με υπερκεράτωση, φαγέσωρες, κύστες
 • Ουλές ακμής
 • Ρυτίδες, ραβδώσεις και σημάδια πρόωρης γήρανσης
 • Διαταραχή της μελανίνης (πανάδες)
 • Φωτογήρανση
 • Τραχύ και λιπαρό δέρμα, με διεσταλμένους πόρους
 • Προετοιμασία πριν την εφαρμογή ενέσιμου ή άλλης ιατρικής – αισθητικής επέμβασης
 • Για όλους τους τύπους δέρματος

Τα αποτελέσματα του phyto – peeling είναι πολύ γρήγορα και ορατά με ευρύτερο φάσμα δράσης. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας η εικόνα της επιδερμίδας αλλάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό που επηρεάζει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία του ατόμου.

LIPOLASER

Απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο με Lipo-laser, την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποδιάλυσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα στα δύσκολα σημεία.
Οι δραστικές ακτίνες χαμηλής συχνότητας του διοδικού laser καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων, δημιουργώντας οπές επάνω της, μέσα από τις οποίες αποδεσμεύονται ευκολότερα τα λιπαρά οξέα που προήλθαν από την γαλακτοποίηση του λιπώδους ιστού και παροχετεύονται μέσω της λεμφικής οδού.
Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδα (κοιλιά, μηρούς, γόνατα, γλουτούς, βραχίονες) αλλά και το πρόσωπο (διπλοσάγονο, μάγουλα).
Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και εφαρμόζεται 2 φορές την εβδομάδα.
Είναι ανώδυνο, απόλυτα ασφαλές και προσφέρει έντονη λιποδιάλυσηαντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και σύσφιξη διότι το Lipo-laser ενεργοποιεί την κολλαγογέννεση.
Λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται το laser είναι ψυχρό και δεν υπάρχει αύξηση θερμοκρασίας στο σημείο που εφαρμόζεται.
Ο μηχανισμός λειτουργίας του Lipo-laser βοηθά στη ρύθμιση της λεπτίνης, της όρεξης, της αύξησης μεταβολισμού, τη μείωση του οξειδωτικού στρες.
Μειώνει τα επίπεδα του λίπους τοπικά με τη δράση στην ATP και στα λιποκύτταρα κάνοντας διάτρητη τη μεμβράνη τους και ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Τρει΄ς διαθέσιμες μέθοδοι :

Dermapen


Το Derma Pen είναι μία μικροσυσκευή, είναι ένα σύστημα που μοιάζει με στυλό, και με την κεφαλή του προκαλεί στο δέρμα μικρούς νυγμούς – Microneedling.
Η λειτουργία του στηρίζεται στον μηχανικό τραυματισμό του δέρματος.
Στο δέρμα το Derma Pen με τις 12 ακίδες της κεφαλής του, προκαλεί πολλαπλούς νυγμούς με ταχύτητα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο, με ελεγχόμενο βάθος διείσδυσης από 0,25mm έως 2,2mm.
Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και επιτυγχάνει διείσδυση βιοδραστικών ουσιών και ενεργοποίηση της ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής κολλαγόνου.
Η προηγμένη τεχνολογία (micro-pen-needling), προωθεί την άμεση επούλωση της επιδερμίδας έπειτα από τη δημιουργία των μικρο-οπών με ενδογενή δημιουργία koλλαγόνου και ελαστίνης με μια διαδικασία παρόμοια της εφαρμογής Fractional Laser, αλλά χωρίς τις παρενέργειες και το μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Κύρια δραστικά συστατικά της εφαρμογής είναι το Υαλουρονικό οξύ, Bιταμίνες, DMA,Aμινοξέα κ.α.
Η δημιουργία των μικρο-οπών στην επιδερμίδα μπορεί να οδηγήσει στην απορρόφηση έως και 80% των θρεπτικών και δραστικών συστατικών που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Fraxel-Roller

Η μεσοθεραπεία με fraxel είναι μία συσκευή roller που στην επιφάνειά του έχει μικρές ακίδες.
Κατά την χρήση του στο δέρμα προκαλεί μικρές οπές στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος στοχεύοντας στην διείσδυση ενεργών συστατικών όπως βιταμίνες Α, Ε, C, πολυπεπτίδια, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ουαλουρονικό οξύ, dma, καφείνη, που φθάνουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος με ταυτόχρονη αυτόλογη διέγερση των λειτουργιών του, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Η μεσοθεραπεία με fraxel είναι μία θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα και ανώδυνη για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.
Η εφαρμογή γίνεται 1 – 2 φορές την εβδομάδα. Δημιουργείται ένα ελαφρό ερύθημα το οποίο υποχωρεί αμέσως. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.
Η μεσοθεραπεία με fraxel είναι κατάλληλη για:
Σημάδια ακμής και μικρο – ουλές, λιπαρό δέρμα
Βαθιές ρυτίδες
Χαλαρό δέρμα
Δυσχρωμίες
Κυτταρίτιδα,ραβδώσεις
Γεροντικές κηλίδες
Ενεργοποίηση ινοβλαστών

Πλεονεκτήματα της θεραπείας:
Διεγείρει τις φυσικές λειτουργίες ανάπλασης του δέρματος
Κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος
Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας χαλάρωσης,ραβδώσεων.
Θεραπεία της τριχόπτωσης (αλωπεκία)Η μεσοθεραπεία με fraxel χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και σώμα, χειμώνα – καλοκαίρι. Είναι ανώδυνη και δεν προκαλεί ερεθισμούς.


Αντενδείξεις:
Εγκυμοσύνη
Διαβήτης
Ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου
Ιστορικό πρόσφατου καρκίνου
Ιστορικό θρομβώσεων
Καρδιοπάθεια

Dermaroller Amaros

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η σύγχρονη εναλλακτική μέθοδος της παροδικής ενέσιμης μεσοθεραπείας. Η νέα αυτή τεχνική βασίζεται στην αρχή της Ηλεκτροδιαπερατότητας (electroporation). Η τεχνολογία της Ηλεκτροδιαπερατότητας χρησιμοποιεί ειδικές ηλεκτρικές κυματομορφές οι οποίες επιτυγχάνουν την προσωρινή διάνοιξη των κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την βαθιά διείσδυση εξειδικευμένων σκευασμάτων.
Η κάθε συνεδρία είναι 30λεπτη ενώ απαιτούνται 8 – 10 επαναλήψεις για αποτελέσματα μακράς διαρκείας. Η τεχνική της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermaroller Amaros είναι ανώδυνη, ενώ για όλες τις θεραπείες υπάρχουν πρωτόκολλα που εξασφαλίζουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Οι θεραπείες προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ με το σύστημα της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermaroller Amaros αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα που επιφέρει η γήρανση του δέρματος, ρυτίδες, χαλάρωση. Η τεχνική αυτή αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσης, αλλά και την αιμάτωση των ιστών, με αποτέλεσμα την διέγερση της παραγωγής των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες αποτελούν βασικό στοιχείο παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία ευθύνονται για την διατήρηση του ελαστικού και λείου δέρματος .
Η Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Dermaroller Amaros χρησιμοποιεί μία κατοχυρωμένη φόρμουλα που περιέχει ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ανοσοδιεγέρτες και φυσικά εκχυλίσματα. Η διαδερμική διείσδυση επιτυγχάνει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος χάρη στην επαναδόμηση του κολλαγόνου, στην ενυδάτωση και την σύσφιξη του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.


Οι θεραπείες εφαρμόζονται σε:
Πρόσωπο
Μάτια
Λαιμό
Ντεκολτέ


Οι θεραπείες της Μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermaroller Amaros εισάγουν μία σημαντική ανακάλυψη στο χώρο των Αισθητικών Εφαρμογών.

Συνοδευτικές Θεραπείες

Peeling

Peeling με οξέα

Η θεραπεία με οξέα είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου. Η θεραπεία βελτιώνει θεαματικά την όψη του δέρματος μέσω της εφαρμογής μιγμάτων οξέων με μικρό μοριακό βάρος και μεγάλη βιο-δραστικότητα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και διορθώνει περιοχές αποχρωματισμού της, όπως είναι οι πανάδες.
Το peeling έχει την δυνατότητα να απαλύνει τις ουλές από την ακμή.
Οι πανάδες ή οι ουλές από ακμή, όταν εξαλειφθούν δεν επανέρχονται.
Τα οξέα είναι μία ομάδα οργανικών μη τοξικών ουσιών που βρίσκονται στις τροφές, όπως τα φρούτα, φυτά (γλυκολικό οξύ, λακτικό, κιτρικό οξύ, το μηλικό οξύ, τριγυκό οξύ). Τα οξέα σε μικρές συγκεντρώσεις σπάνε τους δεσμούς των κυττάρων στην κεράτινη στοιβάδα και επιτυγχάνουν την απολέπιση του δέρματος.
Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης και η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, λάμψη και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική.
Η θεραπεία με AHA αποτελείται από δύο στάδια: το στάδιο προπαρασκευής, όπου οι ασθενείς προετοιμάζουν το δέρμα του προσώπου τους για την θεραπεία, εφαρμόζοντας στο σπίτι κατάλληλα σκευάσματα, και το κυρίως στάδιο της θεραπείας που πραγματοποιείται στο Tsolaki Beauty Center
Ακολουθεί απολέπιση της επιδερμίδας η οποία δεν είναι ορατή.
Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα κάθε επιδερμίδας.
Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη.
Phyto – peeling:
Το phyto – peeling είναι μία μέθοδος απολέπισης και άμεσης ανάπλασης του δέρματος. Το phyto – peeling χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία και γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Tsolaki Beauty Center. Εφαρμόζεται πολύ συχνά για την ανανέωση του δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο χάρη στα εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ με τη βοήθεια της εφαρμοσμένης νανοτεχνολογίας, μεγιστοποιείται η διείσδυση και η δράση τους. Το phyto – peeling αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία για ουλές ακμής, διεσταλμένους πόρους, δυσχρωμίες, πανάδες, ρυτίδες, ραβδώσεις και θαμπό δέρμα. Η συνεδρία διαρκεί από 30’ έως 1 ώρα και ο πελάτης εμφανίζει παροδική ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί σε λίγη ώρα. Ακολουθεί απολέπιση της επιδερμίδας, τις επόμενες 3 μέρες, και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Το δέρμα γίνεται υγιές, φρέσκο, λαμπερό και νεανικό. Η συχνότητα εξαρτάται από το πρόβλημα. Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη. Τα ενεργά συστατικά προέρχονται  από φυτά της θάλασσας, οργανικό πυρίτιο, χαμομήλι κ.α.
Με το phyto-peeling αντιμετωπίζονται περιπτώσεις όπως:
Αυξημένη σμηγματόρροια
Φλεγμονώδης ακμή και δέρμα με υπερκεράτωση, φαγέσωρες, κύστες
Ουλές ακμής
Ρυτίδες, ραβδώσεις και σημάδια πρόωρης γήρανσης
Διαταραχή της μελανίνης (πανάδες)
Φωτογήρανση
Τραχύ και λιπαρό δέρμα, με διεσταλμένους πόρους
Προετοιμασία πριν την εφαρμογή ενέσιμου ή άλλης ιατρικής – αισθητικής επέμβασης
Για όλους τους τύπους δέρματος
Τα αποτελέσματα του phyto – peeling είναι πολύ γρήγορα και ορατά με ευρύτερο φάσμα δράσης. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας η εικόνα της επιδερμίδας αλλάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό που επηρεάζει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία του ατόμου.
 

Θεραπεία υπερήχων

Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας των  καλλυντικών προϊόντων. Οι υπέρηχοι είναι σύγχρονα μηχανήματα και χρησιμοποιούνται αφενός μεν για την διείσδυση ενεργών συστατικών, αφετέρου δε για την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής της λέμφου. Λόγω της θεαματικής βαθιάς καθαριστικής δράσης τους, τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή του δέρματος. Οι υπέρηχοι αυξάνουν την θερμοκρασία του δέρματος και προκαλούν αγγειοδιαστολή και υπεραιμία με ευεργετικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα. Δημιουργούν μικρομάλαξη, μειώνουν τα οιδήματα και απομακρύνουν τα προϊόντα του μεταβολισμού.
Χρησιμοποιούνται για το πρόσωπο και για το σώμα. Η  χρήση των κυμάτων υπερήχων και η μηχανική δράση που ασκούν στο πρόσωπο και στο σώμα σε συνδυασμό με τον υπερσυμπυκνωμένο ορό έχουν στοχευμένη, άμεση και αποτελεσματική δράση. Αυξάνουν σε τοπικό επίπεδο την διαπερατότητα της μεμβράνης των κυττάρων με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού τους και την αποβολή περιττών σωματικών υγρών.
Οφέλη:
Βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας
Μείωση των ρυτίδων
Μείωση της ακμής
Μείωση δυσχρωμιών
Βελτίωση του οβάλ του προσώπου
Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου
Μείωση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια
Διέγερση της λεμφικής παροχέτευσης
Λύση στο επίμονο τοπικό πάχος κυτταρίτιδα και χαλάρωση

Compulift

Το Compu-Lift παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα αντιγηραντικής φροντίδας, χρησιμοποιώντας τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες για:
τόνωση & σύσφιξη των μυών του προσώπου
λείανση των ρυτίδων των ματιών, του μετώπου και των χειλιών
διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης
καθαρισμό των πόρων και  απόκτηση μίας μαλακής και βελούδινης υφής
σταθερό και πιο σφριγηλό δέρμα
λιγότερους μαύρους κύκλους και πρηξίματα γύρω από τα μάτια
τόνωση, σύσφιξη και εξισορρόπηση του στήθους
 
Το Compu Lift είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που διεισδύει σε βάθος κάτω από την επιδερμίδα -στο δέρμα και στους μύες- καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας μία υγιή και νεανική εμφάνιση.
Φυσικό lifting χωρίς νυστέρι πρόκειται για μία μοναδική μέθοδο που παραμένει φυσική ανώδυνη και ευχάριστη. Μία θεραπεία προσώπου με άμεσα εμφανή αποτελέσματα lifting στο περίγραμμα του προσώπου σύσφιξη, μείωση ρυτίδων
Δίνει κυρίως έμφαση στην επαναφορά του σχήματος του προσώπου και λαιμού, διορθώνοντας σε ικανοποιητικό βαθμό την χαλάρωση του δέρματος ανυψώνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου, προσδιορίζοντας καθαρότερα τις γραμμές, το σχήμα του προσώπου και του λαιμού.
Δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα, βελτιώνει την χροιά και δυναμώνει τα κύτταρα.
 
Συνιστάται να γίνεται προληπτικά από τα 30 και άνω.

Αντιγηραντικές Θεραπείες με βιοτεχνολογικά προιόντα

Θεραπεία οξέων

Θεραπεία με ΑΗΑ (οξέα)

Επαγγελματική φροντίδα και θεραπεία με οξέα 
(AHA Αlpha Hydroxy Acids).
Με την εξειδικευμένη περιποίηση οξέων σε αυξανόμενες συγκεντρώσεις απομακρύνονται οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος δηλαδή κάνουν δυνατήν την “εσπευμένη απολέπιση” για να ενεργοποιήσει δυνατά την κυτταρική ανανέωση, αναζωογονώντας την δερμική επιφάνεια.
Η ενυδάτωση του δέρματος βελτιώνεται και διεγείρεται η ανανέωση των κυττάρων.
Είναι μία θεραπεία απολέπισης που δεν προκαλεί παρενέργειες και επιπλοκές σε σχέση με πιο επιθετικές μεθόδους
Χρησιμοποιείται για:
την δερματική ατονία, τις δερματικές κηλίδες, την λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, την ρύθμιση της παραγωγής σμίγματος
τη θεραπεία ουλών ακμής
την ρύθμιση του μηχανισμού άμυνας του δέρματος, αυξάνει την απορρόφησης ενεργών συστατικών.

Θεραπεία με χαβιάρι

Fresh Caviar

Τριπλή θεραπεία ενυδάτωσης – θρέψης σύσφιξης από φρέσκο χαβιάρι χωρίς συντηρητικά Σχεδιασμένη για ώριμα δέρματα με έλλειψη τόνωσης που έχουν ανάγκη για μία γενική αναζωογόνηση. Μέγιστη αντοχή και για ευαίσθητο δέρμα γιατί δεν περιέχουν χημικά, συντηρητικά και αρώματα. Για όλους τους τύπους δέρματος.

αντιγηρανση, αντιγηρανση ματιων, αντιγηρανση προσωπου, αντιγηραντικες κρεμες, αντιγηρανση 35+, αντιγηρανση 45+, αντιγηραντικες θεραπειες

Κρυοκυτταρική θεραπεία

DNA Vital

Κρυοκυτταρική θεραπεία υψηλού πολυμερισμού DNA με κύτταρα φυτών της ανταρτκτικής, για μεγάλη αναζωογόνηση του δέρματος. Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και αντιξειδωτική δράση. Εντατική συσφικτική θεραπεία για το αδύναμο και απαιτητικό δέρμα.


Θεραπεία λευκανσης

Θεραπεία Λεύκανσης

Η θεραπεία με καθαρή βιταμίνη C δίνει, λάμψη, ζωντάνια και αναζωογόνηση του δέρματος.
Η βιταμίνη C:
Ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης
Αποχρωματίζει τις κηλίδες
Προστατεύει από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία
Θωρακίζει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες
Επαναφέρει τη λάμψη και την φωτεινότητα της επιδερμίδας
Ομαλοποιεί τον τόνο και την υφή του δέρματος

Υαλουρονικό οξυ

Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Ενυδατική και Αντιρυτιδική θεραπεία Υαλουρονικού οξέος εμπλουτισμένη με Ολιγοπεπτίδια, Wrinkle – Fillers, Κινέζικο Λευκό Τσάι, άνθη Ιαπωνικής Κερασιάς, Μανόλια, Γαλλικό Τριαντάφυλλο, και άνθος Ινδικού Λωτού.
Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ προσφέρει:
Αποτελεσματική Ενυδάτωση και αύξηση της ελαστικότητας
Αντιμετώπιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών έκφρασης
Απαλότητα και λάμψη
Αντιοξειδωτική Προστασία και κυτταρική Ανανέωση
Ενίσχυση φυσικής παραγωγής Κολλαγόνου και Ελαστίνης

Βλαστοκύτταρα

Θεραπεία με βλαστοκύτταρα

Πρωτοποριακή αντιρυτιδική, συσφιγκτική και ενυδατική περιποίηση με φυτικά βλαστοκύτταρα, ολιγοπεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, βιοτεχνολογικά και φυτικά δραστικά συστατικά για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων του προσώπου.
Η cellular revitilazing treatment:
Προσφέρει κυτταρική αναζωογόνηση και αυτοανανέωση
Τονώνει και αυξάνει την ελαστικότητα
Βοηθά στην ελάττωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης
Αντιμετωπίζει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους
Δίνει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα
Χαρίζει ένα φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό δέρμα

Σταφυλοθεραπεία

Σταφυλοθεραπεία (red vine treatment)

Αντιοξειδωτική θεραπεία Ενυδάτωσης, Φωτεινότητας και Οξυγόνωσης βασισμένη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των κόκκινων σταφυλιών. Η θεραπεία αυτή έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα! Το δέρμα οξυγονώνεται, ενυδατώνεται και γίνεται φωτεινό και λαμπερό!!!


DHE-Age

DHE – Age

Αντιγηραντική θεραπεία για τις ώριμες ηλικίες μεταξύ 45 – 65 ετών. Ολοκληρωμένη αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος με φυσικές ορμόνες από το φυτό jam που έχουν σαν αποτέλεσμα ένα δέρμα λείο, πιο απαλό, ανανεωμένο, χωρίς ρυτίδες. Για όλους τους τύπους δέρματος.


Θεραπεία με χρυσό

Θεραπεία με Χρυσό

Θεραπεία πολυτελείας προσώπου που βασίζεται στο Χρυσό 24Κ, στις πρωτεΐνες μεταξιού, στο φαρμακευτικό φυτό Ginger από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική και στα μικροσφαιρίδια κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης 
(“wrinkle fillers”) και στις τελευταίες έρευνες για την χρήση των
Ολιγο-πεπτιδίων στην κοσμητολογία.
Ενυδατώνει, συσφίγγει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος δρώντας κατά των ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και φωτεινότητα.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας