Τηλέφωνο: 2310 222 607

Ανδρική περιποίηση

Ανδρική περιποιηση

Οι άντρες καλούνται πλέον λόγω επαγγελματικού, κοινωνικού, οικονομικού επιπέδου να περιποιούνται πολύ περισσότερο την εξωτερική τους εμφάνιση!!!
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το έντονο στρες, η υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το αλκόολ και η έλλειψη φροντίδας έχουν σαν αποτέλεσμα την φθορά. Δηλαδή στεγνό ή λιπαρό δέρμα με ερεθισμούς, συσσώρευση σμήγματος, εμφάνιση ακμής, χαλάρωση, ρυτίδες, πανάδες.

Πρόσωπο

Η βασική φροντίδα στο Tsolaki Beauty Center είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης με διαμάντι και την χρήση της σπάτουλας υπερήχων, για να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και εκκρίσεις από το δέρμα για να μπορεί να γίνεται διαπνοή του δέρματος και οξυγόνωση των ιστών. Ακόμη απαλύνουν οι ρυτίδες και οι δυσχρωμίες εάν υπάρχουν. Εκτός από την βασική φροντίδα δηλαδή τον καθαρισμό μπορούν να απολαύσουν θεραπείες με βιοτεχνολογικά καλλυντικά (ορούς – κρέμες – μάσκες). Για την αντιγήρανση και την σύσφιξη του δέρματος χρησιμοποιούμε τις ραδιοσυχνότητες(RF)Μεσοθεραπείες, Υπερήχους και Lipolaser.

Σώμα

Πολλοί άνδρες επιθυμούν να έχουν λεπτή σιλουέτα και γυμνασμένο σώμα. Στο Tsolaki Beauty Center με την βοήθεια του Cavitation, του Lipo-Laser, των ραδιοσυχνοτήτων (RF), των ηλεκτροθεραπειών, των υπερήχων και ειδικών καλλυντικών μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το επίμονο λίπος μια για πάντα και να αναδείξουμε τους κοιλιακούς μύες.

Αποτρίχωση

Στην ανδρική περιποίηση συμπεριλαμβάνεται επίσης και η αποτρίχωση. Τελευταίως πολλοί άντρες διαφόρων ηλικιών, επαγγελμάτων και οικονομικής κατάστασης, επισκέπτονται τα κέντρα ομορφιάς για να αποτριχώσουν κάποια σημεία του σώματός τους με αυξημένη τριχοφυΐα.

Στο πρόσωπο: κυρίως αυτιά, μεσώφρυο, ρουθούνια μύτης, στα μήλα και κυρίως το κολάρο διότι υπάρχουν άντρες που υποφέρουν από θυλακίτιδες στο σημείο του λαιμού και η αποτρίχωση με Laser E-Light είναι η μόνη λύση.

Στο σώμα: με το πρωτοποριακό σύστημα αποτρίχωσης THREE IN ONE που συνδυάζει ταυτόχρονα τα πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος laser σε μία κεφαλή που διατηρείται συνεχώς παγωμένη και είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Απαλλαγείτε άμεσα από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το υπερσύγχρονο Laser με 3 Ενέργειες, 3 Laser Μαζί σε μία Κεφαλή.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας