Τηλέφωνο: 2310 222 607

Ακμή

τσολακη θεραπεια ακμης

Η ακμή είναι ίσως η πιο συχνή νόσος της εφηβικής ηλικίας αν και μερικές φορές εμφανίζεται και κατά την ενήλικο ζωή, και χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Το κύριο βακτήριο για την εμφάνιση της ακμής είναι το προπιονικό βακτήριο.

Οι παράγοντες που εμπλέκονται στην εμφάνισή της είναι:

  • οικογενειακό ιστορικό (κληρονομικότητα)
  • ορμονικές διαταραχές
  • διατροφικές διαταραχές
  • στρές
  • χρήση ορισμένων φαρμάκων και ουσιών
  • χρήση ακατάλληλων καλλυντικών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στο Tsolaki Beauty Center διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και την τεχνογνωσία για να αναλάβουμε κάθε μορφή ακμής, και λιπαρότητας με πολύ καλά αποτελέσματα. Οι θεραπείες γίνονται εύκολα, ανώδυνα με την χρήση βιοτεχνολογικών καλλυντικών, την εφαρμογή του Laser E-Light, των ραδιοσυχνοτήτων RF και των peeling.

Τα λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα υποφέρουν από θαμπάδα, μαύρα στίγματα σπυράκια και υπερβολική έκκριση σμήγματος.
Στο Tsolaki Beauty Center εφαρμόζουμε πρωτόκολλα θεραπειών που έχουν ως στόχο να δώσουν λύση σ’ αυτό το σοβαρό πρόβλημα της ακμής. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα βιοτεχνολογικά καλλυντικά που αφενός ρυθμίζουν την υπερβολική έκκριση και καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα και αφετέρου απαλλάσσουν το δέρμα οριστικά από τα ενοχλητικά σπυράκια και σημάδια της ακμής.

Τρόποι αντιμετώπισης

Laser

τσολακη θεραπεια ακμης

Το Tsolaki Beauty Center διαθέτει το πιο άρτιο και επιστημονικά εξελιγμένο μηχάνημα laser της παγκόσμιας αγοράς.

Με το Laser αυξάνεται η παραγωγή των πορφυρινών ενζύμων, τα οποία ένζυμα, είναι ο εχθρός του προπιονικού βακτηρίου που προκαλεί την ακμή.Το laser μεταφέρει ενέργεια η οποία απορροφάται από τα φλεγμονώδη στοιχεία της ακμής, με αποτέλεσμα τη μείωση της φλεγμονής, την ερυθρότητα των περιοχών του δέρματος που πάσχουν από ακμή και την ρύθμιση του σμήγματος, ταυτόχρονα ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου – ελαστίνης με αποτέλεσμα την εξάλειψη των σημαδιών – ουλών της ακμής.

Το σημείο εφαρμογής ψύχεται άμεσα ταυτόχρονα με την δέσμη φωτός οπότε η εφαρμογή είναι ανώδυνη. Η εφαρμογή θα είναι προσαρμοσμένη πάνω στις απαιτήσεις του κάθε δέρματος ατομικά, ανάλογα με τον τύπο της ακμής π.χ. φαγεσωρική, κυστική, ουλώδης, φλεγμονώδης, κλπ. η θερα΄πεια με laser είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε βαθμό ακμής και λιπαρότητας δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Η εφαρμογή του Laser ολοκληρώνεται σε 4-10 συνεδρίες και μπορεί να εφαρμοστεί από την πιο ήπια φαγεσωρική ακμή μέχρι και την φλεγμονώδη ακμή.

Phyto-peeling

Phyto – peeling:
Το phyto – peeling είναι μία μέθοδος απολέπισης και άμεσης ανάπλασης του δέρματος. Το phyto – peeling χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία και γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Tsolaki Beauty Center. Εφαρμόζεται πολύ συχνά για την ανανέωση του δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο χάρη στα εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ με τη βοήθεια της εφαρμοσμένης νανοτεχνολογίας, μεγιστοποιείται η διείσδυση και η δράση τους. Το phyto – peeling αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία για ουλές ακμής, διεσταλμένους πόρους, δυσχρωμίες, πανάδες, ρυτίδες, ραβδώσεις και θαμπό δέρμα. Η συνεδρία διαρκεί από 30’ έως 1 ώρα και ο πελάτης εμφανίζει παροδική ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί σε λίγη ώρα. Ακολουθεί απολέπιση της επιδερμίδας, τις επόμενες 3 μέρες, και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Το δέρμα γίνεται υγιές, φρέσκο, λαμπερό και νεανικό. Η συχνότητα εξαρτάται από το πρόβλημα. Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη. Τα ενεργά συστατικά προέρχονται από φυτά της θάλασσας, οργανικό πυρίτιο, χαμομήλι κ.α.
Με το phyto-peeling αντιμετωπίζονται περιπτώσεις όπως:
Αυξημένη σμηγματόρροια
Φλεγμονώδης ακμή και δέρμα με υπερκεράτωση, φαγέσωρες, κύστες
Ουλές ακμής
Ρυτίδες, ραβδώσεις και σημάδια πρόωρης γήρανσης
Διαταραχή της μελανίνης (πανάδες)
Φωτογήρανση
Τραχύ και λιπαρό δέρμα, με διεσταλμένους πόρους
Προετοιμασία πριν την εφαρμογή ενέσιμου ή άλλης ιατρικής – αισθητικής επέμβασης
Για όλους τους τύπους δέρματος
Τα αποτελέσματα του phyto – peeling είναι πολύ γρήγορα και ορατά με ευρύτερο φάσμα δράσης. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας η εικόνα της επιδερμίδας αλλάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό που επηρεάζει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία του ατόμου.

RF ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο αποτελεσματικό και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την ανάπλαση του δέρματος και κυρίως του ακνεϊκού δέρματος.
Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF είναι απόλυτα γρήγορη ανώδυνη για κάθε τύπου δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.
Μία εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα.
Η θερμική ενέργεια των RF διεγείρει τους ινοβλάστες, ώστε να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη τις δύο αυτές πολύτιμες πρωτεΐνες του δέρματος απαλλάσσοντας το δέρμα από τα ενοχλητικά σημάδια της ακμής.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας.
Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 15’ παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ. Εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία με fraxel είναι μία συσκευή roller που στην επιφάνειά του έχει μικρές ακίδες.
Κατά την χρήση του στο δέρμα προκαλεί μικρές οπές στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος στοχεύοντας στην διείσδυση ενεργών συστατικών όπως βιταμίνες Α, Ε, C, πολυπεπτίδια, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ουαλουρονικό οξύ, dma, καφείνη, που φθάνουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος με ταυτόχρονη αυτόλογη διέγερση των λειτουργιών του, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Η μεσοθεραπεία με fraxel είναι μία θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα και ανώδυνη για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.
Η εφαρμογή γίνεται 1 – 2 φορές την εβδομάδα. Δημιουργείται ένα ελαφρό ερύθημα το οποίο υποχωρεί αμέσως. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.
Η μεσοθεραπεία με fraxel είναι κατάλληλη για:
Σημάδια ακμής και μικρο – ουλές, λιπαρό δέρμα
Βαθιές ρυτίδες, Χαλαρό δέρμα, Δυσχρωμίες
Κυτταρίτιδα,ραβδώσεις, Γεροντικές κηλίδες
Ενεργοποίηση ινοβλαστών
Η μεσοθεραπεία με fraxel χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και σώμα, χειμώνα – καλοκαίρι. Είναι ανώδυνη και δεν προκαλεί ερεθισμούς.
Αντενδείξεις:
Εγκυμοσύνη, Διαβήτης, Ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου
Ιστορικό πρόσφατου καρκίνου, Ιστορικό θρομβώσεων
Καρδιοπάθεια

Έχετε κάποια ερώτηση;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας