Τηλέφωνο: 2310 222 607

Θεραπείες Σώματος

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Κάθε σώμα ειναι μοναδικό και έχει διαφορετικές ανάγκες. Αν και κάθε σώμα είναι μοναδικό και υπέροχο, ο καθένας από εμάς βλέπει μικρές α΄τελειες που τον ενοχλου΄ν και θα ΄΄ηθελε να βελτιώσει την εικόνα του με κάθε τρόπο.

Στο tsolaki beauty center διαθέτουμε την γνώση και τον κατάλληλο εξοπλισμο για να σας βοηθήσουμε με τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός, είτε πρόκειται για τοπικό πάχος, είτε για χαλάρωση είτε για απώλεια συνολικού βάρους είτε για κυτταριτιδα.

Είμαστε ένα κέντρο αισθητικής με πρώτο μας γνώμονα

τον πελάτη και τις ανάγκες του.

Αυτος είναι ο κύριος λόγος που δεν χρειάζεται να βγουμε να φωνάζουμε οτι βρισκόμαστε εδώ, δεν έχουμε πλασιέ στους δρόμους της πόλης παρακαλώντας για τα στοιχεία σας, αλλα είμαστε ένα κέντρο που βρίσκεται σταθερά διπλα στους πελάτες του από το 1975 μέχρι σήμερα.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με το δικό σας ατομικό πρόγραμμα.

Αυτο που πρέπει να προηγηθεί όμως είναι μια προσωπική εκτίμηση.

Κλείνετε το ραντεβού σας, κάνουμε μια εκτίμηση και σας εξηγούμε απο κοντά με ποιά μηχανήματα θα πρέπει να δουλέψουμε, με ποια προιοντα και για πόσο διάστημα.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί με τον σωστό τρόπο, με τρόπο που το σώμα σας να μπορεί να το διαχειριστει και με την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Μηχανηματα που υποσχονται ΘΑΥΜΑΤΑ δεν υπαρχουν στο χωρο μας.

Μηχανηματα που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας δεν υπάρχουν στο ΄χωρο μας.

Θα χαρου΄με να σας δουμε από κοντά και να συζητήσουμε ότι σας προβληματίζει προσφέροντας την καλύτερη και ασφαλέστερη λυ΄ση σε ότι σας απασχολεί

Cavitation

Η τεχνολογία Cavitation είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο υπερσύγχρονη αποτελεσματική θεραπεία άμεσης, μόνιμης λιποδιάσπασης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της απώλειας του τοπικού πάχους.
Το Cavitation αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο με υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους σε περιοχές που ακόμα και εξαντλητική δίαιτα ή αφιερώνοντας ώρες στο γυμναστήριο δεν υποχωρούν. Είναι μία ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα – χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο και στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Σε κάθε θεραπεία Cavitation επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα:
καύση του σωματικού λίπους
αποβολή τοξινών, μείωση, εξάλειψη κυτταρίτιδας
βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου, μείωση ραγάδων
διαμόρφωση περιγράμματος σώματος και απώλεια πόντων
Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:
στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους γλουτούς, στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών, στους γοφούς,στα γόνατα,στη μέση

Rf ραδιοσυχνότητες

Οι Ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.
Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα μέχρι τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, λιποδιάλυση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.
Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 10 έως 15 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1-2 φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά.
Οι ραδιοσυχνότητες RF βοηθάνε στην λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς, μηρούς, βραχίονες καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη.

Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF μπορεί να συνδυαστεί με το cavitation και lipo-laser για καλύτερα αποτελέσματα.

Ηλεκτροθεραπεία

Ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για το τοπικό πάχος, μυϊκής χαλάρωσης κοιλιάς μηρών και γλουτών, κυτταρίτιδα. Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται στους μυς προκαλούν την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης. Έτσι βελτιώνεται η ροή του αίματος στους μυς καθώς και στους παρακείμενους ιστούς και αυξάνεται η πρόσληψη του οξυγόνου.
Το Vita trans είναι μία συσκευή 3ης γενιάς μηχανημάτων ηλεκτροθεραπείας παραγωγής τραπεζοειδών παλμών. Είναι η τεχνολογία της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Χρησιμοποιώντας την ανάλογη συχνότητα έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα σύσφιξης και μυοτόνωσης όπως και λιποδιάσπασης, αδυνάτισμα από την κοιλιά, γόνατα, μηρούς, γλουτούς. Με το Vita Trans απωθούνται τα υπολείμματα της λιπόλυσης από το κυτταρικό μεσοδιάστημα, οξυγονώνονται οι ιστοί, γυμνάζονται οι μυες και αυξάνεται ο μεταβολισμός.
Ένα medical μηχάνημα για γράμμωση και τέλειο σώμα χωρίς κούραση.
Οφέλη της ηλεκτροθεραπείας:
Άμεση απώλεια πόντων και κιλών
Λιποδιάλυση
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Βαθιά τόνωση και σύσφιξη μυών
Αύξηση μεταβολισμού
Οξυγόνωση των κυττάρων
Αποβολή τοξινών ουσιών
Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 20 – 35 λεπτά. Η κάθε συνεδρία προτείνεται να πραγματοποιείται 2 – 3 φορές την εβδομάδα.

Lipolaser

Ξεφορτωθείτε το τοπικό λίπος με Lipo-laser, την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποδιάλυσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα στα δύσκολα σημεία.
Οι δραστικές ακτίνες του διοδικού laser καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων, δημιουργώντας οπές επάνω της, μέσα από τις οποίες αποδεσμεύονται ευκολότερα τα λιπαρά οξέα που προήλθαν από την γαλακτοποίηση του λιπώδους ιστού και παροχετεύονται μέσω της λεμφικής οδού.
Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδα (κοιλιά, μηρούς, γόνατα, γλουτούς, βραχίονες) αλλά και το πρόσωπο (διπλοσάγονο, μάγουλα).
Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και εφαρμόζεται 2 φορές την εβδομάδα.
Είναι ανώδυνο, απόλυτα ασφαλές και προσφέρει έντονη λιποδιάλυσηαντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και σύσφιξη διότι το Lipo-laser ενεργοποιεί την κολλαγογένεση.
Λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται το laser είναι ψυχρό και δεν υπάρχει αύξηση θερμοκρασίας στο σώμα σας.
Ο μηχανισμός λειτουργίας του Lipo-laser βοηθά στη ρύθμιση της λεπτίνης, της όρεξης, της αύξησης μεταβολισμού, τη μείωση του οξειδωτικού στρες.
Μειώνει τα επίπεδα του λίπους τοπικά με τη δράση στην ATP και στα λιποκύτταρα κάνοντας διάτρητη τη μεμβράνη τους και ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Θερμοθεραπεία

Στην θερμοθεραπεία χρησιμοποιείται θερμότητα συνδυασμένη με ειδικό προϊόν (thermogel) για να δημιουργηθεί υπεραιμία και εφίδρωση και ειδικά βιοτεχνολογικά καλλυντικά με βασικό στόχο τη διάσπαση των λιποκυττάρων, την οξυγόνωση των ιστών και την αύξηση της αιματικής ροής που οδηγούν στην απώλεια βάρους και πόντων. Οι θερμοθεραπείες, επίσης συντελούν σημαντικά στην αύξηση του μεταβολισμού. Έχει υπολογιστεί ότι για κάθε βαθμό Κελσίου που ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός μας αυξάνεται κατά 14 % ο βασικός μεταβολισμός. Οι θερμοθεραπείες εφαρμόζονται ολικά ή τοπικά ανάλογα με το που εντοπίζεται το πρόβλημα.
Μέσω της θερμοθεραπείας (thermoslim) αναπτύσεται θερμότητα η οποία μεταφέρεται βαθειά στο δέρμα και προκαλείται:
Αύξηση της θερμοκρασία που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού
Αποτελεσματική καύση λίπους
Σύσφιξη του συνδετικού ιστού
Αύξηση της ροής του αίματος και της οξυγόνωσης
Αύξηση της ενζυματικής δραστηριότητας και του μεταβολισμού
Αύξηση της ταχύτητας της νευρικής ώσης (δηλαδή αγωγής των ερεθισμάτων)
Μείωση του μυϊκού σπασμού και του πόνου
Μείωση των φλεγμονωδών διηθήσεων και των οιδημάτων.

Θαλασσοθεραπεία

Η θαλασσοθεραπεία είναι μία spa θεραπεία που βασίζεται στα φύκια. Τα φύκια συγκεντρώνουν όλες τις ιδιότητες της θάλασσας γι’ αυτό και μέχρι σήμερα γίνεται μεγάλος λόγος για την σημασία τους ως θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση διαφόρων διαταραχών υγείας αλλά και αισθητικών προβλημάτων. Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται μεταξύ του σώματος και του θαλασσινού νερού.
Στο Tsolaki Beuaty Center ενισχύουμε την δράση αυτή με την προσθήκη εξαιρετικών αλάτων, αιθέριων ελαίων και αποξηραμένων φυτών μακαντάμια.
Τα φύκια:
Δρουν κατά των εντοπισμένων λιπoαποθηκών
Αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματος ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος
Επιτυγχάνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων του οργανισμού
Απομακρύνουν το λίπος
Προκαλούν εφίδρωση με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι κατακρατήσεις του σώματος
Αποτοξινώνουν τον οργανισμό
Ανασχηματίζουν τους ιστούς λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και επαναμεταλλώνουν το δέρμα
Αυξάνουν την άμυνα του δέρματος
Ενυδατώνουν το δέρμα
Επιτυγχάνουν ψυχική χαλάρωση και ηρεμία

Έχετε κάποια ερώτηση;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας