Τηλέφωνο: 2310 222 607

Σχετικά με εμάς

Η αγάπη μας για την αισθητική, μας οδήγησε πριν 40 χρόνια στην δημιουργία ενός ξεχωριστού κέντρου ομορφιάς στην καρδιά της πόλης μας, υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής, το Tsolaki Beauty Center.

Το Tsolaki Beauty Center είναι ένα νόμιμο Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής, με το σήμα της Ομοσπονδίας και αριθμό μητρώου 170. Βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 60 με Αγίας Σοφίας. Υπεύθυνη Αισθητικής και ιδιοκτήτης είναι η Μαίρη Τσολάκη, μέλος της ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικής Βόρειας Ελλάδας (Ε.Ε.ΠΑ.Β.Ε.) που είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωμάτων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικής Ελλάδας. Εδώ θα βρείτε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, εξειδικευμένο προσωπικό για κάθε τομέα της ομορφιάς, απόλυτα προσωπική φροντίδα, ολοκληρωμένη τεχνολογική υποδομή και βιοτεχνολογικά καλλυντικά που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες.

tsolaki beauty center

Σε μία περίοδο που όλα αλλάζουν και επηρεάζουν τη ζωή όλων μας, εμείς συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έχοντας έναν στόχο.

tsolaki beauty center

Μέσα από συνεχή αναζήτηση το Tsolaki Beauty Center χρησιμοποιεί προηγμένες φόρμουλες και πρωτόκολλα με βιοτεχνολογικά καλλυντικά και μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας όπως Laser E – light, RF ραδιοσυχνότητες, ενέσιμες και μη ενέσιμες μεσοθεραπείες (ηλεκτροπορέισιον), dermaroller, dermapen, υπερήχους, διαμαντο-δερμοαπόξεση, cavitation, lipo-laser, compulift, vita trans, violemf, κ.α. που αντιμετωπίζουν την γήρανση μέσα από μία σύγχρονη οπτική όπως είναι η επαναφορά και το σταδιακό “χτίσιμο” της νεότητας του δέρματος, με απόλυτη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Το σύστημα περιποίησης και θεραπείας του Tsolaki Beauty Center υπόσχεται την απόκτηση ενός υγιούς και όμορφου σώματος σε συνθήκες άψογης καθαριότητας, οργάνωσης, και διακριτικότητας.

Εσείς είστε η προτεραιότητά μας

Μας εμπιστεύεστε εδώ και 45 χρόνια

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες τεχνικές και τεχνολογίες της βιομηχανίας ομορφιάς, εστιάζοντας στην παροχή εξατομικευμένων αποτελεσμάτων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες Ομορφιάς σε Ένα Χώρο

Θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς σε έναν χώρο και μπορείτε να συνδυάσετε την περιποίηση του προσώπου και του σώματος σας

Προσωπική φροντίδα

Σας φροντίζουμε προσωπικά με συνέπεια, χωρίς αναμονές και τελειώνετε πάντα την ώρα που εξυπηρετεί εσάς, με αυστηρούς κανόνες υγιεινής, άνεσης και διακριτικότητας.

Ενημέρωση & Εξειδίκευση

Οι υπεύθυνες του κάθε τμήματος είναι καταξιωμένες στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας, με ανώτατες σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Ανανεώνουμε τα μηχανήματά μας σε ετήσια βάση και επισκεπτόμαστε τις διεθνείς εκθέσεις για να απολαμβάνετε ό,τι πιο καινούριο υπάρχει και συγχρόνως να πετυχαίνουμε τα άριστα αποτελέσματα σε κάθε αισθητικό σας πρόβλημα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οικογενειακή Επιχείρηση

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, χωρίς τμήμα μάρκετινγκ και οικονομικούς στόχους. Η διαφήμιση μας είναι η ευχαριστημένη πελατεία μας και ο στόχος μας πάντα ο ίδιος, η δική σας ικανοποίηση.

Κεντρικό Σημείο με Εύκολη Πρόσβαση

Το Tsolaki Beauty Center είναι ένας σύγχρονος χώρος σε κεντρικό σημείο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας